KezdőlapHatos megálló - perecesi újságAzt’ nyugtom van egy hétig…

Az elmúlt napokban-hetekben, mint már írtunk róla, napvilágot látott a Hatos megálló című újság, amelynek a mostani első számot követően még további három megjelenése lesz (ősszel, télen, és jövő tavasszal). A kiadvány terv szerint már lassan minden perecesi és erenyői postaládába bekerül(t), de aki lemaradt volna róla, a Közösségi Házban bármikor hozzájuthat.

Az orgánum mindazonáltal online változatban is olvasható, a fenti cikkben ott a link, de a következőkben részleteiben majd minden cikkét külön is közölbni fogjuk weboldalunkon. Histzen a cél egy: minél többen olvashassák, élvezhessék, akiket érdekel a városrész sajátos (bányász)kultúrája, története, jelene és lehetséges jövője.

Most a lapszámonként tervezett két-két képregényből az egyik megjelent képsorozatot mutatjuk be itt (is): készítője a jelenkor egyik leismertebb webes karikaturistája, a Grafitember néven népszerű (napirajz.hu) Merényi Dániel, aki maga is perecesi illetőségű, családilag, és mi másról is szólna két kockás mókás sztorija, mint a település egyik legendájáról: a Vilma- forrás vizéről…

pereces_strip


Hozzászólások

Azt’ nyugtom van egy hétig… — 1 hozzászólás

  1. Pingback: Hányféleképpen szólalhat meg a képregény? | "Ott, ahol a 6-os megáll"